UA-90834450-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dany Peters
CEO
Senior Consultant
Professional Coach & TrainerDany Peters

Stichter Coach-to-Opt®

Senior Consultant, Coach & Trainer

 

 

Persoonlijk Doel

Effectief en inspirerend leiden in het ontwikkelen van toekomstige talentvolle leiders en het verbeteren van prestaties van individuen en diverse teams.

Verbeteren van de kwaliteit van het leven op het werk door middel van inzichtelijke en transformationele innovatie in training en educatie, volledig geïntegreerd in de specifieke werkomgeving.

Voortdurend streven naar de verwezenlijking van een "continuüm 'van leren en ontwikkelen om het potentieel en de prestaties van de mens en bedrijf te maximaliseren -"Anytime-Anywhere"

Grensverleggend connecteren en samenwerken voor continue verandering en verbetering van de efficiëntie en effectiviteit in coaching en training - "No Barriers"

Taak

Mijn functie als coach en trainer bestaat enerzijds uit het geven van coaching en training, anderzijds uit het bieden van advies en begeleidingen op maat en dit steeds via een no-nonsense aanpak.

Door de taal van de medewerker te spreken en het traject aan te passen op basis van de noden van de bedrijfsleider, zijn werknemers en zijn organisatie, bereiken we duurzame en werkende implementaties van deze coaching en leertrajecten.

Ervaring en Competenties

Inspirerend en visionaire leider, coach en trainer met een diepgaand zakelijk strategisch en commercieel inzicht gesterkt door een meer dan 30 jaar succesvolle carrière zowel in de profit als non-profit sector,  in de Benelux, Europese en Internationale markten.

Zeer betrokken en resultaatgerichte individu met een bewezen sales en marketing track record in het leveren van continue groei en winst in verschillende business segmenten, opleiding en talent ontwikkeling.

Meer dan 10 jaar erkend succes als senior leider - volledig gewijd aan coaching, educatie en talent ontwikkeling in een Global Triple A Company omgeving.

Inclusieve en collaboratieve leider met een hoge persoonlijke integriteit gedreven door  innovatie, continue groei en verandering.

Sterke klantgerichtheid en ervaring in het oplossen van strategische en complexe problemen en uitdagingen voor bedrijven van verschillende grote en in verschillende groei stadia. 

Focus

Mijn ervaring, competentie en actie is gericht op de “continue” ontwikkeling van het menselijk potentieel in overeenstemming met de werkomgeving in de ruimste zin van het woord. 

Passie

Mijn passie en doelstelling is het efficiënt en effectief begeleiden van KMO-organisaties in hun professionele verandering om langdurige groei en winst te realiseren.

 

Onze Thema`s

Concrete thema's die worden uitgewerkt - specifiek op maat van het bedrijf - in training & coaching zijn: leidinggevende vaardigheden en vaardigheden om de persoonlijke effectiviteit te verbeteren, geïntegreerd inzichtelijk leiden en coachen, geïntegreerd inzichtelijk  verkopen, effectief verkopen in grote accounts (B2B), trainer excellence programma, curriculum en content design programma, het toepassen van  “blended learning”   met als doel het open en continue coachen en leren toegankelijk te maken voor elk bedrijf, hoe klein ook!

Integrity Solutions Licensed PartnerOnze Partners

Dany Peters is een gecertificeerde coach en trainer in 

  • Integrity Selling®
  • Integrity Selling® Healthcare
  • Integrity Coaching®
  • Integrity Service®
  • Achieve!™
  • Navigating the Complex Sale™

Coach-to-Opt® is een licensed partner van Integrity Solutions.

 

Contacteer ons...

en 

Win meer klanten!

Behoud meer klanten!

Groei in winstgevende omzet!

Back

Tuning YOU in!

Tuning the World out!

Mobiel

Flexibel

Op uw maat

Vernieuwend

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?