UA-90834450-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Coach-to-Opt®

=

HOGERE groei, omzet en winst

STERKER teamwork en productiviteit

GROTERE klanttevredenheid en loyaliteit

MEER betrokkenheid en tevredenheid van de werknemer met het werk

 

Coach-to-Opt® begeleidt individuen, teams en organisaties in hun langdurige professionele verandering en transformatie.

Coach-to-Opt®  ontwikkelt het verborgen potentieel  in de bedrijfsleider, de manager, hun teams en individuen.

Wij helpen u om:

meer klanten te winnen
meer klanten te behouden
te groeien in een winstgevende omzet

 

Coach-to-Opt® biedt State of the Art maatwerk in sales en service training, coaching en advies gebaseerd op het uniek principe van

'Geïntegreerd Inzichtelijk Verkopen en Coachen'

 

Coach-to-Opt® helpt bedrijven hun houdingen, gedrag en geloof af te stemmen rond een klantgerichte strategie zodoende dat hun verkoop verhoogt, hun klant relatie aanzienlijk versterkt, hun productiviteit optimaal wordt en hun beste talenten in het bedrijf blijven.

Verschillend van traditionele training en coaching methodes, maken we gebruik van de vernieuwende methodologie van ‘blended learning’, een mix van asynchroon leren (E), training workshops, interactief synchroon en mobiel leren, ondersteund door een structurele opvolging.

Deze innovatieve  training methodologie maakt leren flexibel en mobiel, dynamisch, interactief en meer bepaald motiverend, inspirerend voor elke leer generatie. Coach-to-Opt® anticipeert de toekomst. Dit door in te spelen op innovatieve trends in opleiding en coaching.

In tegenstelling tot klassieke standard trainingen, levert Coach-to-Opt® training op maat van en volledig geïntegreerd in het bedrijf met een hoge focus op de kritische ‘ Need to Know’ en ‘ Need to do’  specifiek voor de klant en hun bedrijf. De gestructureerde opvolging na elke training bouwt verantwoordelijkheidszin, verantwoording en een langdurige gedragsverandering in het bedrijf. Het laat toe de leerstof effectief te implementeren in het dagelijks werk en verhoogt aldus aanzienlijk de ROI van de opleiding voor het bedrijf.

Samen met voorgaande onderscheidt Coach-to-Opt® zich door het aanbieden van een `Geïntegreerd en Inzichtelijk Coachen´ training programma dat bedrijfsleiders en managers volledig engageert op weg naar een langdurige prestatiegerichte gedragsverandering en niet alleen vaardigheden en kennis bouwt.

Het strategisch verkoop advies van Coach-to-Opt® volgt een flexibel klantgericht proces:

Intake gesprek en doelstelling bepalen > externe & interne analyse > verkoopsteam audit inclusief verkoopprofielen & gedragsprofielen > opportuniteitsanalyse & scenario planning > transformatie strategie ontwikkeling en bepaling > implementatie en communicatie plan > geïntegreerde verkoop en coaching opleiding samen met een gestructureerde opvolging.

 

Onze focus: 

BtB sales en service organisaties

BtC sales en service organisaties

HealthCare service en sales organisaties

Bedrijfsleiders, team managers, sales & account managers & sales teams

 

Contacteer ons...

Back

Tuning YOU in!

Tuning the World out!

Mobiel

Flexibel

Op uw maat

Vernieuwend

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?